TwitterFacebookYoutube

meedoen-banner

Dit was het eerste kamp waarbij wij, explorers, een hele uitdaging hadden nog voordat het kamp begon. Er ging namelijk geen leiding mee op kamp en daarom hadden we ook geen auto's om ons te brengen. Dus zijn we samen in één (!) hele dag van Breukelen naar Bergen op Zoom gefietst. Daar kwamen we uitgeput op het kampterrein aan, met de fijne verassing dat de leiding die onze spullen kwam brengen (met de auto..) deze alvast alles voor ons had opgezet.

Groepsfoto in Antwerpen

De eerste dag, donderdag, gingen we naar Antwerpen. Omdat we allemaal een fiets mee hadden was dit gemakkelijk: we konden gewoon zelf naar het station fietsen. In station Bergen op Zoom gingen we eerst naar Roosendaal, en daar namen we de trein naar Antwerpen. Toen we daar waren gingen we eerst een op een terrasje wat drinken en daarna kon iedereen zelf beslissen waar hij of zij naartoe wilde. Aan het einde van de dag hadden we weer afgesproken bij een plek, waarna we naar het restaurant gingen waar we pizza gingen eten.

Op vrijdag gingen we zwemmen. We hadden via Google een strandje gevonden en zijn daar naartoe gefietst. Toen we daar kwamen bleek het niet zo leuk te zijn als we dachten, deels omdat het kouder was en er meer wind was dan gepland. Gelukkig was er een zwembad vlak naast en toen we daar eenmaal binnen waren werd het alsnog een hele gezellige dag.

De laatste dag was zeker niet het rustigst, want toen gingen we een Adventure Game doen. Daar konden we allemaal spellen doen, zoals een parcour rennen, spijkerbroekhangen, bierkratten zo hoog mogelijk opstapelen terwijl je in een klimtuigje hangt en buksschieten!

Het was dus een ontzettend leuk kamp, al hopen we dat we de volgende keer toch met de auto gebracht kunnen worden! :)

Jantine (explorer)