TwitterFacebookYoutube

meedoen-banner

Zaterdag 24 juni is het seizoen afgesloten met een feestelijke barbecue met leden, ouders en kaderleden. Tevens is de buitenruimte, die het afgelopen Scoutingseizoen is opgeknapt, officieel geopend. Het opknappen van de buitenruimte was mogelijk door een geslaagde crowdfundingsactie. 

Crowdfundingsactie
Tijdens de Groepsraad van juni 2016 hebben onze kaderleden de wens geuit om een kampvuurkuil te realiseren. Een wens die al langer borrelde, maar waarvoor geen financiële middelen beschikbaar waren. Na die Groepsraad zijn Elly, Felien en Saskia aan de slag gegaan om te kijken wat er via crowdfunding mogelijk zou zijn en wat er, rekening houdend met de locatie, mogelijk is. De actie is door de hele groep opgepakt en door middel van grote en kleine activiteiten is een heel mooi bedrag opgehaald. 

Steun fondsen
Naast deze acties is ook een beroep gedaan op de financiële ondersteuning van fondsen die Scouting een warm hart toedragen. Wij danken Stichting SoCuBelKFHein fonds en het ING Nederland Fonds voor hun bijdragen. 

Opening buitenruimte

Professionele uitvoering
Door de inzet van veel ouders en de professionele expertise van Wisse Tuinen konden in het voorjaar de eerste werkzaamheden uitgevoerd worden. De laatste maand is de buitenruimte afgerond met het plaatsen van een vlaggenmast en de aanschaf van nieuwe banken voor rond de kampvuurkuil.

Zomerkampen
We kijken terug op een succesvolle actie, een mooi Scoutingseizoen en een gezellige afsluiting. Komend weekend gaan de welpen al op zomerkamp en in juli gaan ook de landscouts, zeeverkenners en wilde vaart op zomerkamp. We wensen hen veel kampplezier!

Marshmallows boven het kampvuur