TwitterFacebookYoutube

Griezelkamp welpen

2013-12-griezel18 november was het heeel griezelig in het troepenhuis! Heksen (een gastrol van Kato), spoken en andere engerds begroetten de welpen voor een overnachting in een spookachtig troepenhuis. Om nog wat beter in de stemming te komen, werd begonnen met het afmaken van de eerdere voor gevormde maskers. Aan het eind waren er hele enge bij!

Het was goed donker toen we daarna naar het bos gingen om een griezelige tocht te wandelen. Sommige kinderen waren echt bang, andere waren ook heel stoer, gelukkig zijn we allemaal weer heelhuids terug gekomen. Toen waren we ook wel moe. Nadat we de bedjes hadden klaargelegd bleken er nog wat afgehakte vingers te zijn gevonden. Die hebben we opgegeten tussen een broodje. Lekker hoor! Daarna lekker slapen.


2013-12-griezel2Voordat we de volgende ochtend aan het ontbijt begonnen moest er eerst worden opgeruimd. En geriskt, gestrategood en gekwartet.

Omdat we het kampvuur hadden gemist de vorige avond hebben we het 's ochtend na het ontbijt nog even aan gestoken en natuurlijk de marshmallows gebakken. Een paar welpen wisten er echt heerlijke knapperige van te maken.
Tegen het eind van de ochtend werd er door iedereen gevraagd om levend stratego.
Tsja, dan kun je niet anders dan het spelen.

12.00 uur werd iedereen gehaald om nog wat bij te slapen van het kamp, heerlijk!!