TwitterFacebookYoutube

meedoen-banner

20 t/m 22 augustus, aan het einde van de zomervakantie, maakten ruim 60 basisschoolleerlingen uit Breukelen en omgeving bij ons een wereldreis. Zij deden mee aan de Spel3daagse, waarbij zij samen met alle deelnemers van continent naar continent reisden en onderweg allemaal uitdagende activiteiten deden.

Groepsfoto

De eerste dag stond in het teken van land, waarbij zowel in het troepenhuis als in Boom & Bosch activiteiten werden gedaan. Tot de favorieten behoorde bungee-voetbal, levend Hungry Hippos, een eigen vuurtje stoken, de touwbrug en met een grote, gepionierde katapult schieten.

De tweede dag stond in het teken van water en vond plaats in zwembad De Meent, waar voor de gelegenheid zelfs een kabelbaan was gebouwd. Gedurende de dag gingen steeds groepjes mee de Loosdrechtse Plassen op, om in lelievletten te ervaren hoe het is om te zeilen.

De derde en laatste dag stond in het teken van speuren: vanuit Boom & Bosch gingen de deelnemers het dorp in en zochten naar rare voorwerpen en rebussen in etalages, maar ook naar vreemde figuren die onderdeel waren van de vossenjacht.

Het was drie dagen schitterend weer en zowel de deelnemers als de vele vrijwilligers hebben genoten. We willen iedereen die heeft meegedaan of op wat voor manier heeft geholpen hier voor heel erg bedanken. Tot volgend jaar!

In het blog kun je per teruglezen welke activiteiten er zijn gedaan, of bekijk de uitgebreide fotoserie.

Met dank aan..