TwitterFacebookYoutube

EllyJe leest de oproepen zo vaak "hulpouder gevraagd voor activiteit" of "wie kan ons helpen met ..." . Bij veel verenigingen of activiteiten is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk. Bij Scouting Niftarlake is dat niet anders. Alle activiteiten worden door vrijwilligers georganiseerd. Ook worden de bestuurlijke taken geheel door vrijwilligers opgepakt. 

Ruim 10 jaar geleden ben ik als vrijwilliger bij Scouting Niftarlake gestart. Onzeker heb ik gereageerd op een oproep en zonder enkele Scoutingervaring ben ik de uitdaging aangegaan. In de loop der jaren heb ik diverse functies bekleed, functies waarin ik allerlei vaardigheden ontwikkelde, bijzondere mensen ontmoette en heel veel plezier heb beleefd. Juist de combinatie van baan, gezin en vrijwilligerswerk bij Scouting geeft mij het gevoel een zinvolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. 

Als groep kunnen we niet zonder vrijwilligers. Op dit moment is er een aantal vacatures, daarnaast zijn ook de speltakken op zoek naar versterking van de leidingteams. Twijfel jij of vrijwilligerswerk bij Scouting Niftarlake iets voor je is of heb je vragen hierover? Dan ga ik graag met jou in gesprek. Want vrijwilligerswerk is gewoon ontzettend leuk! 

Elly Klein Meuleman